Majica jedna donacije vredna

ByAdministrator

Majica jedna donacije vredna

Januar je mesec kada započinje humanitarna kampanja “Majica jedna donacije vredna” u organizaciji BOOST TEAM DOO iz Novog Sada, za pomoć udruženju Čika Boca. Nije u pitanju klasična donacija, već se sredstva prikupljaju kroz prodaju majica i promo paketa. Na majicama  je logo udruženja Čika Boca, a možemo štampati logo ili slogan vaše firme ili nešto po vašem izboru. Cilj je da se nošenjem  majica širi poruka da postoje deca obolela od raka i da im je upravo vaša pomoć neophodna. Možete se pridružiti kupovinom neograničenog broj majica. Cena majice je 920 dinara + PDV, a kupovinom 10 ili više majica logo Vaše firme naći će se na sajtu udruženja Čika Boca. Svaku kupljenu majicu vam dostavljamo, te je možete dalje koristiti kao poklon za svoje poslovne partnere, zaposlene… Na taj način postići ćemo zajedničku korist – promovisaćemo vašu kompaniju i prikupiti novac za obolelu decu. Kampanju zajednički organizuju udruženje Čika Boca i novosadska firma Boost team doo. Porudžbinu možete ostvariti putem e-maila danijela.boostteam@gmail.com ili putem broja telefona 066 220-248.

.

majice-cb-boostNadamo se ćete kupovinom majica pomoći deci oboleloj od raka i bar malo im olakšati teško detinjstvo.

 Ovde možete pogledati i odabrati neki od paketa.

Dole možete pratiti redovno ažuriranu listu donatora koji učestvuju u kampanji.


Donatore koji su se tokom januara pridružili kampanji “Majica jedna donacije vredna”  možete videti na linku  JANUAR 2017.

Donatore koji su se tokom februara pridružili kampanji “Majica jedna donacije vredna”  možete videti na linku  FEBRUAR 2017.

Donatore koji su se tokom marta pridružili kampanju “Majica jedna donacije vredna”  možete videti na linku  MART 2017.

Donatore koji su se tokom aprila pridružili kampanju “Majica jedna donacije vredna”  možete videti na linku  APRIL 2017.

Donatore koji su se tokom maja pridružili kampanju “Majica jedna donacije vredna”  možete videti na linku  MAJ 2017.

Donatore koji su se tokom juna pridružili kampanju “Majica jedna donacije vredna”  možete videti na linku  JUN 2017.

Donatore koji su se tokom juna pridružili kampanju “Majica jedna donacije vredna”  možete videti na linku  JUL 2017.

Donatore koji su se tokom avgusta pridružili kampanju “Majica jedna donacije vredna”  možete videti na linku  AVGUST 2017.

Donatore koji su se tokom septembra pridružili kampanju “Majica jedna donacije vredna”  možete videti na linku  SEPTEMBAR 2017.

Donatore koji su se tokom septembra pridružili kampanju “Majica jedna donacije vredna”  možete videti na linku  OKTOBAR 2017.

Donatore koji su se tokom septembra pridružili kampanju “Majica jedna donacije vredna”  možete videti na linku  NOVEMBAR 2017.

Donatore koji su se tokom septembra pridružili kampanju “Majica jedna donacije vredna”  možete videti na linku  DECEMBAR 2017.

Majica jedna donacije vredna- Januar 2018

Majica jedna donacije vredna- Februar 2018

About the author

Administrator administrator