„Magični uglovi“ u Knez Mihailovoj ulici

ByAdministrator

„Magični uglovi“ u Knez Mihailovoj ulici

Izložba fotografija „Magični ugao“, u organizaciji  udruženja „Čika Boca“  i grupe Mladice u saradnji sa kompanijom Vip mobile, svečano je otvorena performansom Mladica 18. oktobra od 11:45 časova, u ulici Knez Mihailovoj na platou ispred broja 10.

Otvaranje01Izložba je nastala iz ideje MladiCa da sa svojim drugarima, koji se trenutno leče od maligniteta u Srbiji, podele atmosferu intimnih kutaka koji su ih osnaživali tokom borbe sa ovom bolešću.

otvaranje02 MladiCe, mladi lečeni od raka u detinjstvu, već dve godine uspešno vode Internet radio „MladiCe“ www.radio-mladice.rs, putem koga na inovativan i jedinstven način pružaju dvosmernu vršnjačku podršku svojim saborcima na dečjim onkologijama u Srbiji. Tokom izložbe odabrane glasanjem na našem sajtu tri fotografije koje će ukrasiti „uglove“ bolnica u kojima se leče deca sa malignitetom. Otvaranje03Udruženje „Čika Boca“ će ove tri umetničke fotografije pokloniti Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, Institutu za majku i dete „Vukan Čupić” i Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Nakon izložbe će uslediti aukcija umetničkih fotografija za prikupljanje sredstava za dalji humanitarni rad udruženja.

Otvaranje04Izložba je bila otvorena do 8. novembra 2014,

Veliku zahvalnost za izvedbu izložbe dugujemo umetničkom fotografu Jeleni Ćalasan, kompaniji Vip mobile, Beogradskoj tvrđavi, Dunav osiguranju, kao i Opštini Stari Grad i svim dragim prijateljima koji su nam pomogli.

About the author

Administrator administrator