„Korak ispred drugih“

ByTata Vladimir

„Korak ispred drugih“

kompUdruženje “Čika Boca” organizuje 10, 17, 24. maja i 07. juna radionice „Korak ispred drugih“ za nas mladiCe u cilju našeg ovladavanja veštinama koje će nam mnogo olakšati dalje školovanje i kasnije zaposlenje.
Radionice će biti održane u kancelariji „Čika Boce“ navedenim subotama od 10h do 16h.
Na radionicama će biti obrađene dve teme, tako da ukoliko neko prisustvuje 10. maja, mora da prisustvuje i 17.
Isto tako, ukoliko neko prisustvuje 24. maja, mora da dođe i 07. juna. Najbolje je prisustvovati na sve četiri radionice.
Teme prve radionice su Kompjuterske veštine, a na drugoj radionici obrađujemo veštine komunikacije, kako da kažemo „ne“ bez griže savesti, kako da budemo sigurniji u sebe.
Nemojte da se uplašite da će radionice biti dosadne kao predavanja u školi. Radionice su osmišljene da kroz druženje i zezanje postanemo bolji od naših vršnjaka, a čak i većine odraslih, tako što ćemo naučiti nešto novo i veoma korisno.
Te veštine će nam pokazati kako svet odraslih funkcioniše, koristićemo ih i u daljem školovanju, kasnije kad se zaposlimo, pa čak i u komunikaciji sa simpatijom, a i kad nam je dosadno da se zanimamo i zabavimo.
Na radionicama mogu učestvovati sve mladiCe od 14-22 godina, dakle, adolescenti lečeni od maligniteta.
MladiCe nisu samo voditelji radija, mladiCe su svi mladi lečeni od maligniteta. Za mladiCeassertive-aggressive-e1344661820841 koje nisu iz Beograda „Čika Boca“ pokriva troškove prevoza.
Dođite da se družimo i usvojimo veštine koje nas čine zanimljivijim od drugih!

 

 

About the author

Tata Vladimir administrator

Tata Vladimir je tata Miloša i Uroša. Predsednik je udruženja "Čika Boca".