Kamp MMS i prijatelji sa kojima se zaista može sve!

ByAdministrator

Kamp MMS i prijatelji sa kojima se zaista može sve!

Dragi prijatelji, ostavili ste nas bez teksta. Toliko je ljudi zvalo i pružilo pomoć. Iako verujemo u ljude i dobro u ljudima, u poslednjih nekoliko dana smo se iznenadili. I pored sveopšte letargije, bezvoljnosti koja se uvukla u ljude, ovakve pokretačke akcije svaki put vrate veru u ljude.
U poslednjih nekoliko meseci razmišljajući o kampu i konkurišući na gomilu projekata, na kojima smo odbijeni, smo se zapitali u čemu je problem. Da li je naša „ciljna grupa“ (tzv. Izraz iz projektnih dokumentacija) nebitna? Bolesna, lečena i izlečena deca, su deca pre svega. Osetili smo se neravnopravni po ko zna koji put. I kada smo hteli da odustanemo od ovogodišnjeg kampa, uradili smo ono čemu inače ne pribegavamo, pozvati ljude da pomognu. Hvala hvala i hvala još 100 puta.
Prikupilo se mnogo više nego što smo zatražili, 150.000 dinara kao minimum da bi se kamp održao. Mnogo se lakše diše, i na kamp će se otići puno opuštenije i moći ćemo čak da priuštimo neke stvari koje smo želeli da ukinemo. Početni cilj dostići 300.000,00 dinara je bio usmeren na troškove smeštaja i hrane, prevoza i kreativni materijal za radionice. Ovaj dragoceni “višak” novca ćemo utrošiti za pravljenje avanture za naše male i malo veće borce.
Na sajtu možete da pratite sve uplate koje su stizale iz dana u dan.
U tabeli možete da vidite kako su uplate ovih poslednjih dana prevazišle sva očekivanja:
Screenshot_10

Javljaćemo se sa kampa i mislite na sve vas. Posle kampa ćemo takođe prikazati i kako smo donacije utrošili.

Ovako planiramo da utrošimo sredstva:

Screenshot_15

U ime svih roditelja, dece i mladih iz Čika Boce veliko hvala.

Screenshot_13

About the author

Administrator administrator