IV kamp “Mi možemo sve – MMS” 2016

ByAdministrator

IV kamp “Mi možemo sve – MMS” 2016

IV kamp “Mi možemo sve -MMS” 2016 počinje u nedelju 10.7. i traje do 17.7.2016. Izvodi se na Zlatarskom jezeru (vile porodice Kokić).

Krećemo u 9.30h sa platoa ispred železničke stanice u Beogradu. Vesela i nestrpljiva ekipa pakuje svoje stvari i krećemo u još jednu avanturu. Ovih dana pregledamo stare snimke, fotografije i svaki zabeleženi momenat je neprocenjiv, jer su ovo izuzetna deca kojoj se treba diviti. Imati deo detinjstva koji provedeš u bolnici sa iglama i cevčicama u sebi, i onim strašnim lekovima od kojih ti je zlo, ipak ne bi trebalo niko da ima. Ove godine na žalost saznajemo da se nekoj deci bolest vratila. Dragi naši izuzetni posebni drugari koji već u ponedeljak idete opet u bolnicu želimo da znate da ćemo svi misliti na vas, i da ćete garantovano štucati od pominjanja. Vole vas vaši mms-kamperi. I zapamtite da “MI MOŽEMO SVE”
Javljaćemo se sa kampa i slaćemo po neku fotografiju. Ako želite da se družite sa ovom izuzetnom decom, pozivamo vas da nam se pridružite 15.7. od 17h na čitanju “Žive knjige”. Detaljnije na donjoj slici.

Hvala svima koji su pomogli da se kamp se održi i ove godine. Kamp je pod pokroviteljstvom Ministarsta zdravlja RS, i uz pomoć Ministarstva pravde RS.

jshYkMgn

 

About the author

Administrator administrator