Humanitarni koncert za prikupljanje sredstava za rehabilitacioni kamp za decu obolelu od malignih bolesti

ByAdministrator

Humanitarni koncert za prikupljanje sredstava za rehabilitacioni kamp za decu obolelu od malignih bolesti

Vračar Rocks festival, Centar za kulturu “Božidarac” i Udruženje roditelja “Čika Boca” organizovaće 26. aprila humanitarni koncert za prikupljanje sredstava za rehabilitacioni kamp za decu obolelu od malignih bolesti.
Na humanitarnom koncertu nastupiće Svi Na Pod, Kristali, Sinestezija, Straight Mickey & The Boyz, Repetitor, i deca iz škole gitare “Čupavko”, a prihod će biti namenjen realizaciji terapije u kampu koji Udruženje roditelja “Čika Boca” organizuje od 10. do 20. jula na Divčibarama.

Ulaznice za humanitarni koncert koji će se u subotu 26. aprila u 20.00 časova odigrati u CZK “Božidarac” (Radoslava Grujića 3), mogu da se kupe u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 300 dinara.

Na ulazu će biti postavljena kutija u koju će moći da se ubace dobrovoljni prilozi, a sav prihod od prodaje pića takođe će biti doniran za rehabilitacioni kamp.

konceertU kampu učestvuju deca i mladi od 7 do 18 godina koji su u detinjstvu lečeni od neke vrste maligniteta. Kamp optimističnog naziva “Mi možemo sve” prvi put je organizovan prošle godine, a sprovodi ga volonterski tim koji je ovoj hrabroj deci posvećen 24 sata dnevno. U kampu se realizuje proverena savremena metoda lečenja dečjeg kancera koja im pomaže da se nose sa ovom teškom bolešću i da prevazilaze njene posledice – programi kampa su specijalno osmišlјeni i prilagođeni potrebama mališana. Prijave za kamp su u toku na sajtu MI MOŽEMO SVE.

About the author

Administrator administrator