Aukcija za dečji kamp “Mi Možemo Sve” – Povodom 15. februara

POVODOM 15. FEBRUARA, MEĐUNARODNOG DANA DECE OBOLELE OD RAKA

Zahvaljujući grupi LUCIDO i njihovom donacijom umetničkih fotografija, udruženje Čika Boca organizuje online aukciju umetničkih fotografija kao i fotografije “Magični Ugao” grupe Mladice (link).


slika14Fotografija, kao poklon ili ukras u stanu ili poslovnom prostoru, na zidu ili na komodi. Bez obzira na namenu ili svrhu, fotografija kao oblik umetničkog izražavanja već 150 godina beskrajno zaustavlja trenutak realnog života.

Fotografija je uvek poklon sa kojim je nemoguće pogrešiti. Svako će naći kutak u svom prostoru, na svom zidu i uvek će ga podsećati na vas i vaše prijateljstvo. Ako fotografija ima svoju priču, istoriju i svrhu, toplina domova i poslovnih prostora i vaših veza biće potpuna.

Za vas, vaše voljene, vaše prijatelje, vaše poslovne partnere… darivajte poklon čijom kupovinom pomažete realizaciju kampa za decu lečenu od raka. (link)


Čika Boca i autori fotografija garantuju jedinstvenost fotografija “Magični ugao” na aukciji. (Bez duplikata). Uz fotografiju “Magični ugao” pobednik aukcije dobija i potvrdu autentičnosti kao i izjavu da fotografija “Magični ugao” nije i neće biti štampana više od jednog puta. Sve fotografije su autentične i donirane u humanitarne svrhe. Grupa Lucido garantuje autentičnost doniranih fotografija u humanitarne svrhe.

Jedna slika – jedno dete na kampu

O načinu, pravima i obavezama kao i o pravilima licitacije infomišite se ovde. (link) Na licitaciji mogu da učestvuju i pojedinci i pravna lica.

Za uspešnu aukciju morate biti registrovani. Ako niste registrivani, registrujte se.


[widgets_on_pages]


Fotografije Grupe LUCIDO su formata
A4 u modernom ramu 30×37 cm.
Fotografije Magični – štampa na platnu zategnuto na blind ram.
Dimenzije 100 x 70 cm

 [wdm_auction_listing]


 Mi Možemo SveHronična obolјenja mogu biti pogubna za svakog bez obzira na uzrast. Tokom detinjstva bolest može biti posebno destruktivna za psihološki rast i razvoj deteta. U doba kada se većina dece odlučuje kojim će se sportom baviti, u kојu škоlu ćе sе upisаti, gdе ćе prоvеsti vrеmе nа rаspustu, deca sa kancerom bivaju prekinuta u odrastanju i bivaju suočena sa surovim načinom lečenja, kao što su hemioterapija i zračenja.

Jedna od novijih metoda koja ovoj deci pomaže da se nose sa ovom teškom bolešću i prevazilaze je, uklјučujući i njene posledice, su programi letnjih kampova koji su specijalno osmišlјeni i prilagođeni njihovim potrebama.


Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.