Višnjička 28, Beograd, Srbija
(+381) 011 405-9414 roditelji@cikaboca.org

Rope of Hope 2017

Rope of Hope je manifestacija, koja ima za cilj da okupi zaljubljenike u avanturu i izazov spremne da pomognu drugima, kako bi prikupila sredstva za one kojima je pomoć najpotrebnija. Ove godine datum je rezervisan za 27. maj. Učesnici se prijavljuju i licitiraju iznos, koji su spremni da plate za spust sa zgrade Beograđanke.

Čast nam je bila da učestvujemo u ovom događaju na Avali prošle godine.  Sjajna ekipa entuzijasta i avanturista, koji će svoje veštine i neustrašivost i soptvenu zabavu iskoristiti za dobar cilj.

Kako da doživite avanturu? Prijavite se ekipi Avantura Parka za događaj Rope of Hope, platite svoj alpinistički poduhvat i naglasite da se spuštate sa Beograđanke za Čika Bocu. Želimo svim učesnicima savršene vremenske uslove i maksimalno uživanje u avanturi.  Detaljnije u nastavku u saopštenju Avantura Parka.

SPUŠTANJE NIZ UŽE NADE SA ZGRADE BEOGRAĐANKE

Sportska organizacija Avantura park, organizuje humaniratarnu manifestaciju Rope of Hope (Uže nade), 27. maja u Beogradu, u okviru koje će se učesnici spuštati sa zgrade Beograđanke.

Učesnici se prijavljuju i licitiraju iznos, koji su spremni da plate za spuštanje sa zgrade Beograđanke. Početni iznos za licitaciju je 5000 RSD. Dvadesetoro učesnika sa najvišim ponudama imaće priliku da se oproba u spustu sa tornja. Celokupan iznos koji donatori uplate, ide na račun organizacijama koje su oni odabrali.

Manifestacija je, prvenstveno, nastala kao želja tima Avantura parka da pomogne stanovništvu koje je pretrpelo velike materijalne štete tokom majskih poplava 2014. godine. Zahvaljujući velikoj podršci i saradnji sa JP Emisiona tehnika i veze, pilot projekat 2015. i prošlogodišnji Rope of Hope su protekli uspešno i sa velikim interesovanjem. Motivisani prošlogodišnjim odzivom i željom da i drugima pomognu, predstoji Rope of Hope 2017. Visina sa koje će se učesnici spuštati iznosi 101 m, što je ekvivalent zgrade sa 30 spratova.

Korisni linkovi i pravila učešća: www.facebook.com/avanturapark.beograd i http://ropeofhope.club/